Hantering av personuppgifter enligt GDPR

Integritetspolicy

Vi, Heralex AB org.nr 556785-8567, hanterar dina personuppgifter i enlighet med GDPR.

De personuppgifter du lämnar när du beställer en produkt, material eller information av oss, innebär att du accepterar vår policy kring datainsamling.

Vi samlar endast in de uppgifter vi behöver för våra affärskontakter.

Personuppgifter till tredje part:

Vi säljer eller lämnar aldrig ut information till tredje part förutom om den krävs för fullgörande av leverans av tredje part.
Betalning: Information till kortinlösande företag, banker eller andra godkända betaltjänster.
Myndigheter: Information till myndigheter (Skatteverket, Polis, åklagare eller andra myndigheter), som enligt lag har rätt att ta del av sådan information.

Vad samlar vi in om dig som kund?

Vid beställning av en produkt och för att kunna fullfölja leverans, avisering, betalning, garanti och ev. reklamationsärenden, sparar vi information enligt nedan:

För- och efternamn
Adress
Postnummer och ort
Telefonnummer (företrädesvis mobilnummer)
Mailadress
Personnummer (i förekommande fall)
Kreditupplysning (i förekommande fall)
Betalningshistorik

Vid beställning av en produkt bekräftar vi köpet med ordererkännande via mail.

Om du beställt en produkt, material eller annan information av oss kan vi även skicka ut nyhetsbrev eller annan aktuell information. Om du är mottagare av elektronisk information från oss och inte längre önskar få denna kan du avbeställa den via mail till info@heralex.se eller genom att svara nej tack på utskickat mail.

Du kan alltid kontakta oss och be att få reda på vilken information vi har om dig.

Hur länge sparar vi information om dig?

Vi sparar bara personlig information om dig så länge som krävs för respektive syfte.
Information enligt skatte- eller bokföringslagen sparas och arkiveras under minst 7 år.

För mer information om vår behandling av personuppgifter kontakta oss på info@heralex.se